Nederlands Leren 2.0

Het AVC biedt taallessen aan statushouders als extra ondersteuning naast hun officiële taalschool. We focussen hierbij vooral op de Eritreeërs, een groep die vaak moeilijker meekomt bij de officiële scholen. Het is de bedoeling om gaandeweg een methode te ontwikkelen die aansluit op het leerniveau en de belevingswereld van de Eritreeër.

We kijken naar de ontwikkelingen van de individuele leerlingen en proberen samenwerking te stimuleren. Hierdoor gaat het leren sneller en wordt de stof beter onthouden. Door middel van uitjes leren we ook de praktische kant van de taal kennen. Hoe koop je bijvoorbeeld een kaartje voor Artis?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe docenten een taalcoaches voor wekelijkse lessen van ongeveer 2 uur. Je werkt samen met een gezellig team aan docenten. Lijkt het je leuk of wil je meer weten, neem dan contact met ons op!

Lijkt het je wel leuk om iets te doen maar is voor een klas staan niks voor jou, we zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers voor andere taken binnen AVC. Of kom een keer langs bij ons taalcafé op Maandagavond, vanaf 19:00 aan de Anfieldroad 110, 1098 WD, Amsterdam.

Contactpersoon Terry Maipauw

0625060628